Graphic Designer

Saai hè, zo’n vacaturetekst? Help ons hier iets moois van te maken!

Ben jij onlangs afgestudeerd als grafisch vormgever en heb je al enige ervaring opgebouwd? Ben jij een creatieve duizendpoot en zie je het als een uitdaging om een complexe boodschap op aansprekende wijze te vertalen naar een creatief concept? Kun jij omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

TEN HAVE Change Management is hét adviesbureau op het gebied van change management. Wij werken met opdrachtgevers aan veranderingen die ertoe doen. Vaak vanuit een rol als ‘architect van de verandering’ adviseren wij bij grote en middelgrote organisaties over de inrichting en uitvoering van impactvolle verandertrajecten. Wij willen onze opdrachtgevers altijd het beste geven, dat is onze drive.

In ons kantoor ontmoeten wetenschap en praktijk elkaar. Door onder andere onze sterke verbondenheid met de Vrije Universiteit van Amsterdam en verschillende andere universiteiten, alsmede onze nauwe samenwerking met het Center for Evidence Based Management, zijn we continu bezig het vakgebied te professionaliseren. Dit gebeurt in een open sfeer waar kennis wordt gedeeld en waar ieder vanuit zijn specialiteit ten volle kan bijdragen.

Wie zoeken wij?

Wij willen voorop blijven lopen. Daarom zoeken wij een graphic designer (parttime) die ons op verschillende vlakken kan ondersteunen bij het maken van creatieve, aansprekende en eigentijdse (visuele) concepten. Of dit nu gaat om het vormgeven van een sprekende boodschap, het visualiseren van een complex model, het ontwerpen van een infographic of het maken van een filmpje: jij hebt snel een goed idee dat past in de context van onze opdrachtgevers en grijpt de creatieve uitdaging aan om er met ons een succes van te maken.

Welke vereisten horen daarbij?

  • Je beschikt over minimaal hbo-werk- en -denkniveau, een relevante opleiding en enige werkervaring, bij voorkeur in de zakelijke dienstverlening.
  • Je kunt uitstekend overweg met Adobe Creative Cloud en daarbinnen voornamelijk InDesign, Illustrator, Photoshop en Animate.
  • Je hebt aantoonbare werkervaring met MS PowerPoint en Word en bent gewend presentaties en documenten in PowerPoint op te maken.
  • Je bent handig en professioneel in het maken én bewerken van filmpjes.
  • Je bent in staat om relevante nieuwe online & offline technologieën bij te houden en weet deze snel toe te passen in een zakelijke omgeving.
  • Je bent in staat mee te denken met gesprekspartners op verschillende niveaus en communiceert hierin vaardig.
  • Je bent secuur, servicegericht en in staat te werken met deadlines.
  • Je bent allround en flexibel inzetbaar ter ondersteuning van ons team en onze adviespraktijk.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wat mag je van ons verwachten?

Wij zijn een enthousiast en professioneel team dat zich graag laat voeden met eigentijdse communicatie- en presentatievormen. We gaan samen met jou op zoek naar de ideale samenwerking, zodat jouw expertise de kwaliteit van ons werk vergroot. Het exacte aantal uren per week, financiële voorwaarden en andere voor jou relevante aspecten worden in overleg besproken.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Dan horen we graag van je! Stuur jouw motivatiebrief en CV naar office@tenhavecm.com t.a.v. Sjoerd Segijn. Wij ontvangen daarbij ook graag jouw portfolio.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.