| 20 september 2019 |

Aanmelding diner bij TEN HAVE | In gesprek over gedrag & cultuur

Donderdag 21 november organiseert TEN HAVE Change Management een diner om ervaringen uit te wisselen over het adviesvak.

Het wordt voor ons de vijfde keer dat we deze avond bij ons op kantoor organiseren. De afgelopen jaren hebben met name in het teken gestaan van de rol en ontwikkeling van de jonge adviseur. Dit jaar kiezen we ervoor om een inhoudelijk en actueel thema centraal te stellen: gedrag & cultuur. Onder het genot van een hapje en een drankje ontmoeten we elkaar en voeren wij het gesprek over de laatste inzichten en methoden op het gebied van gedrag en cultuur in organisaties. We hebben het hierbij ook over wat jij als organisatieadviseur hierin kunt betekenen.

Heb jij affiniteit met het thema en wil je hierbij aanwezig zijn? Wil jij via de inhoud van ons vak in contact komen met andere adviseurs? En ben je tussen de 3 en 7 jaar werkzaam als adviseur? Meld je dan aan via deze link vóór vrijdag 1 november. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wij zullen op basis van de aanmeldingen een selectie maken en jullie hierover uiterlijk op vrijdag 9 november informeren.

De avond begint om 18.30 uur. We verwachten rond 22.00 uur af te ronden.