Word jij onze nieuwe collega?

Bij TEN HAVE Change Management adviseer je (internationale) grote en middelgrote organisaties op bestuurs- en directieniveau bij complexe verandervraagstukken. Zo werk je met onze opdrachtgevers bijvoorbeeld aan het opstellen van een nieuwe strategie, het (her)ontwerpen van de organisatiestructuur of begeleid je hen bij fusies, reorganisaties en het realiseren van gedragsverandering.

Bij ons werken ervaren adviseurs in samenwerking met opdrachtgevers op kenmerkende wijze aan de inrichting en uitvoering van impactvolle verandertrajecten. Vanuit onze eigen heldere visie op verandermanagement werken wij als ‘architect en regisseur’ van de verandering. Wij zijn continu gedreven om onze kennis van het vak te vergroten. Dit doen wij door wetenschap en praktijk actief aan elkaar te verbinden, wat zich onder andere uit in onze sterke verbondenheid met de Vrije Universiteit van Amsterdam.

Werken bij TEN HAVE Change Management betekent werken in een professionele en open sfeer waar kennis wordt gedeeld en waarin ieder vanuit zijn kennis en ervaring ten volle kan bijdragen. Wij zoeken ambitieuze professionals met een grote inhoudelijke drive voor het vak verandermanagement.

Word je enthousiast van bovenstaande en wil je ook werken bij TEN HAVE Change Management? Kijk dan hiernaast voor de mogelijkheden.

Ook als wij geen vacature hebben, maken wij graag kennis met ervaren adviseurs op senior / medior niveau. Je kunt een open sollicitatie sturen naar onderstaand adres. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie.

Per mail:
Kirsten Egger – office@tenhavecm.com

Meer weten over
werken bij TEN HAVE?