Werkstudent ondersteuning

Allround ondersteuning gezocht voor het leukste kantoor van Utrecht!

Ben jij een flexibele student op zoek naar een bijbaantje op niveau?! Wil je onderdeel zijn van een jong en fris team, en naast de frietjes bestellen op vrijdag ook inhoudelijk kennismaken met onze werkzaamheden? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn op zoek naar studenten die ons bedrijf willen ondersteunen in de alledaagse werkzaamheden op ons mooie kantoor in Utrecht. Deze werkzaamheden bestaan o.a. uit: het beantwoorden van de telefoon en mails, het dekken van de tafel voor de dagelijkse – gezellige – lunch, het netjes houden van het pand, het ontvangen van gasten en opdrachtgevers, het meedraaien in de dagelijkse/allround werkzaamheden EN natuurlijk het bestellen van de frietjes op vrijdag (je bent automatisch de lievelings-collega van iedereen). Hiernaast willen wij je ook de mogelijkheid bieden om een kijkje te kunnen nemen in ons vakgebied. Hierbij kunnen onze adviseurs je vragen een bijdrage te leveren aan artikelen, het op de achtergrond ondersteunen in externe projecten, je vragen als sparringpartner etc. Daarbij kun jij hen natuurlijk het hemd van het lijf vragen tijdens een lekker kopje koffie in onze prachtige keuken over alles wat jij wilt weten op het gebied van verandermanagement.

Concreet:
Ben jij een enthousiaste student en flexibel inzetbaar (in ieder geval elke vrijdag) voor gemiddeld 2 dagen per week tussen 08.30-17.30 uur? Neem dan contact op door te bellen of een appje te sturen naar Willemijn van Rooijen – 0641148771. Mailen mag natuurlijk ook: w.vanrooijen@tenhavecm.com.

Kijk voor meer informatie over TEN HAVE Change management op onze website of LinkedInpagina.

Bonuspunten: indien je samen komt met een studiegenoot, huisgenoot, vriend of vriendin kunnen jullie afwisselen. Zo hoef je niet elke donderdagavond in de stad te missen 😉.