TEN HAVE Change Management

TEN HAVE Change Management is hét adviesbureau op het gebied van change management. Wij werken met onze opdrachtgevers aan veranderingen die ertoe doen. Vaak vanuit een rol als ‘architect van verandering’ adviseren wij bij grote en middelgrote organisaties over de inrichting en uitvoering van impactvolle verandertrajecten. Daarnaast werken wij aan het professionaliseren van het verandermanagement binnen de organisaties van onze opdrachtgevers. Wij willen onze opdrachtgevers altijd het beste geven, dat is onze drive. Dat doen wij door onze specialistische kennis op het gebied van change management voor hen in te zetten en ons enthousiasme om het vakgebied change management continu verder te willen ontwikkelen.

In ons kantoor ontmoeten de praktijk en de wetenschap elkaar. Door onder andere onze sterke verbondenheid met de Vrije Universiteit Amsterdam en verschillende andere universiteiten, alsook onze nauwe samenwerking met het Center for Evidence Based Management, zijn we continu bezig het vakgebied te professionaliseren. Dit gebeurt in een open sfeer waar kennis wordt gedeeld en waarin ieder vanuit zijn specialiteit ten volle kan bijdragen.

Werken bij

Word je enthousiast van bovenstaande en wil je ook werken bij TEN HAVE Change Management? Kijk dan hieronder voor de mogelijkheden:

Ook als wij geen vacature hebben, maken wij graag kennis met talent. Je kunt een open sollicitatie sturen naar onderstaand adres. Je ontvangt dan binnen twee weken een reactie.

Mail:
Willemijn van Rooijen – office@tenhavecm.com

Post:
TEN HAVE Change Management
T.a.v. Willemijn van Rooijen
Herculeslaan 188
3584 AB Utrecht