Maxime van winden Cornell Vernooij Ten Have Change Management Advieskantoor adviesbureau organisatieverandering

Professioneel & betrokken

Binnen TEN HAVE Change Management werken wij met een professioneel team van adviseurs aan complexe veranderopdrachten. Wij staan naast onze opdrachtgevers om samen met hen doelgericht veranderingen binnen de organisatie te realiseren. Dat doen wij vanuit een sterke betrokkenheid en vanuit de ambitie om organisaties écht verder te helpen.

“Wij helpen jou doordacht te veranderen.”

– Wouter ten Have

Ons kantoor
In 2004 zijn wij TEN HAVE Change Management gestart, om het vakgebied van change management verder te ontwikkelen en daarmee een nieuwe norm in de markt te stellen. Omdat wij van mening zijn dat onze opdrachtgevers het beste verdienen. Met een groeiend, enthousiast team van professionals in verandering werken wij daar sindsdien samen met onze opdrachtgevers vol energie aan. Daarbij passen wij beproefde inzichten toe, evidence-based.

Een veranderopdracht is voor ons succesvol als wij de organisatie sterker achterlaten dan op het moment van binnenkomst, zodat zij haar ambitie kan verwezenlijken. Zo hebben wij vele uitdagende en inspirerende projecten mogen doen, met veeleisende opdrachtgevers die hun organisaties écht verder willen brengen door doelgericht te veranderen. De vele langdurende relaties die hieruit zijn voortgevloeid spreken boekdelen en koesteren wij zeer.

Steven ten Have, Wouter ten Have, Ton Speet
Founding partners

Onze stijl & werkwijze

Het daadwerkelijk bereiken van resultaten staat of valt met de kwaliteit van ideeën, uitvoering en relaties tussen mensen die het moeten doen. Vakmanschap, ervaring, energie, vertrouwen én de wil om te presteren zijn onlosmakelijk verbonden met onze stijl en werkwijze. Voor en met onze opdrachtgever scheppen wij voorwaarden om tot ontwikkeling en resultaat te komen. Wij zijn er van overtuigd dat ambitie daarbij even onmisbaar is als realiteitszin. Gedrevenheid en professionaliteit, visie en werkkracht moeten daarbij altijd hand in hand gaan. Bij ons werken mensen die tot de besten op ons vakgebied willen behoren en die gedreven zijn om opdrachtgevers, organisaties en het vak verder te ontwikkelen.

Onze betrokkenheid

Dagelijks werken wij met veel bevlogenheid en toewijding aan het verbeteren van organisaties. Die betrokkenheid laat zich ook zien op andere vlakken, zoals:

Publicaties Ten Have Change Management verandering veranderen organisatieverandering transitie Ten Have Change Management

Een betrokken partner bij verandering