dodo-ten-have-change-management

TEN HAVE Change Management ondersteunt organisaties in alle fasen van een veranderproces. Dit doen wij vanuit een rijke praktijkervaring, gekoppeld aan hoogwaardige kennis op het gebied van verandermanagement.

Onderzoek

Wij investeren als professioneel marktleider vol passie in de ontwikkeling van kennis, ons vak en onze mensen. Dit doen wij onder meer door eigen onderzoek en publicaties. Exemplarisch voor de ontwikkeling van ons vak en onze expertise is het Veranderboek, waarin ruim tien jaar wetenschappelijk onderzoek is gekoppeld aan de vragen die managers en adviseurs bij verandering hebben. Ook het boek Veranderkracht – Succesvol doelen realiseren dat in 2013 de nummer 4 positie behaalde op Managementboek.nl is daar het resultaat van. Daarnaast is TEN HAVE Change Management founding partner van het Center for Evidence-Based Management.

Onderwijs

Onze partners Wouter ten Have en Steven ten Have zijn als kerndocent verbonden aan de postgraduate opleiding Verandermanagement aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Steven ten Have is daarnaast verbonden aan de postgraduate opleiding Management Consultant aan de Vrije Universiteit Amsterdam.

Vakontwikkeling

Changemanagementonline.com is een door ons opgericht digitaal platform waarop professionals discussiĆ«ren en publiceren over verandermanagement.

KNHB

Sinds 2004 is TEN HAVE Change Management als offical supplier van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond (KNHB) actief betrokken bij de Nederlandse hockeysport, door het ondersteunen van de KNHB en de hockeyverenigingen in hun weg naar verdere professionalisering.
Klik hier voor meer informatie.

knhb-ten-have-change-management