Training en opleiding

In onze trainingen maken (toekomstige) leidinggevenden, project-, programma-, change managers en adviseurs kennis met verschillende methoden en toepassingen op het gebied van organiseren en verandermanagement. Wij maken daarbij altijd gebruik van evidence-based inzichten uit verschillende vakgebieden, waaronder organisatiekunde, veranderkunde, sociale psychologie en management control.

Onze trainingen en expertises

In de trainingen ontwikkelen de deelnemers kennis en praktische vaardigheden op het gebied van effectief organiseren, doordacht veranderen, effectief leidinggeven en leren zij integraal te kijken naar organisatieverandering. Daarin komen inhoudelijke thema’s als strategie, organisatiestructuur en (be)sturing, leiderschap & gedrag en cultuur aan bod.

Maatwerk

Het precieze programma stemmen wij af op de wensen en doelstellingen van de organisatie. Dit kan ook betekenen dat wij medewerkers specifiek trainen in de toepassing van het VeranderCanvas of StrategieCanvas. Wij geven altijd ruimte aan het toepassen van (eigen) casuïstiek, zodat we de veranderkundige expertise bij de leidende coalitie in jouw organisatie verstevigen, nu en in de toekomst. Kijk voor ons concrete trainingsaanbod bij de THCM Academy.

Lees meer over andere expertisegebieden

Contact

Wilt u ook starten met verandering? Of heeft u nog vragen over een bepaalde expertise of dienst? Neem contact met ons op.